Cum sa reusiti cu brio la examenul de
titularizare 2019! Cei 3 pasi necesari

Doar 47% obtin statutul de titular! 
 
Stimate viitor profesor titular, 
 
 V-ati saturat, probabil, de mutarea continua, din scoala in scoala, pe posturi cu "perioada determinata"...
 Sigur, un post stabil v-ar prinde bine!
 Va doriti sa reusiti cu prima ocazie!
 Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade!
 
Sunt acestea suficiente motive ca sa luati atitudine? Ce-i de facut in situatia in care doar 47% dintre profesorii candidati reusesc sa ia saptele aducator de post stabil, pe durata nedeterminata?

Iata aici cei 3 pasi care va conduc spre reusita deplina:
 
1. Achizitionati ACUM exemplarul dvs. din culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare din 2019 – proba scrisa!
 
Este prima culegere de pe piata romaneasca de profil, cu teste rezolvate pentru pregatirea examenului de titularizare.
Simuleaza perfect conditiile unui examen real de titularizare.
Testele respecta modelul si programa M.E.N. pentru examenul de titularizare 2019.
Este SINGURA culegere care contine rezolvari complete, explicatii justificative si argumente utile candidatilor pentru reusita la examenul de titularizare.
Acum beneficiati de pret special de lansare REDUS cu 30% de la 97,50 lei (TVA inclusa)!

2. Odata intrat in posesia exemplarului dvs. exploatati-l la maximum! Este singurul instrument practic indispensabil reusitei dvs. la examenul de titularizare!
 
Rezolvati si asimilati explicatiile autorilor pentru solutia oferita fiecarui subiect!
Observati logica fiecarei rezolvari! Descifrati mecanismul de rezolvare a fiecarei cerinte! 
Profitati! Este cel mai eficient antrenament pentru pregatirea examenului de titularizare!
 
Rezolvarea testelor special concepute de un colectiv de profesori coordonati de dna. prof. Cristina Scurtu va ajuta sa deprindeti dexteritatea necesara rezolvarii cu usurinta a oricarui subiect aflat pe foaia de examen! Doamna Scurtu, profesor pasionat de limba romana, gradul didactic I, este implicata in numeroase proiecte 
privind formarea continua a profesorilor de limba romana. In cei 19 ani de activitate in invatamantul de stat se mandreste cu 
rezultate deosebite ale elevilor de liceu, pregatiti pentru diverse concursuri si examenul de bacalaureat.
Felicitari colectivului de profesori care a alcatuit aceasta culegere pentru noi! Este exact ce ne trebuia pentru o pregatire axata pe programa ministerului. Concentrata pe subiect. Un antrenament perfect pentru intrunirea cerintelor prevazute in barem. Multumim!
 

Cristina P.
Cristina P., suplinitoare, Aiud

3. Rezolvari de nota 10, fie la subiectele de specialitate, fie la metodica
 
Modelele de teste pastreaza fidel structura subiectelor elaborate de MEN pentru examenul propriu-zis si se prezinta in formatul:
 
 subiectul I de literatura, notat cu 30 de puncte; acestea se acorda la elaborarea unui eseu de min. 900 si max. 1500 de cuvinte. Candidatul trebuie sa fie atent la utilizarea limbajului de specialitate, a limbii literare, precum si la respectarea normelor de exprimare, de ortografie si de punctuatie.
 
 subiectul al II-lea de limba romana, notat tot cu 30 de puncte. Pentru obtinerea acestora sunteti obligat sa rezolvati cateva cerinte gramaticale (sintactice si morfologice) si de semantica privind textul in discutie la acest punct.
 
 subiectul al III-lea de metodica, notat tot cu 30 de puncte. La acest subiect se va prezenta o activitate didactica in care se formeaza/dezvolta una dintre competentele specifice din programa scolara. De exemplu:
- Utilizarea corecta si adecvata a limbii romane in producerea de mesaje scrise, in diferite contexte de realizare, cu scopuri diverse
- Situarea in context a textelor studiate prin raportare la epoca sau la curente culturale/literare. 
 
Subiectul implica parte de creativitate - metoda de proiectare a unei lectii - nu poate fi invatat ca un eseu sau precum o caracterizare de personaj.

Rezolvarile testelor prezentate in culegere sunt integrale si, spre deosebire de lucrarile de teste similare de pe piata, sunt insotite de:
  • explicatii complete si amanuntite;
  • numeroase exemple extrem de utile aprofundarii materiei;
  • comentarii;
  • justificari.
Toate acestea constituie instrumente practice de lucru, care va ajuta sa va insusiti cu usurinta mecanismele de rezolvare a testelor prezente uzual pe foia de examen, pentru titularizare. 

Profitati! Exersati acum aceste tipuri de teste! Pregatiti din vreme, la modul cel mai serios, evenimentul cel mai important din viata dvs. profesionala: obtinerea titularizarii!

Anul trecut am ratat titularizarea la... mustata, cum se spune. Anul acest insa voi folosi aceste teste specializate. Dupa cate observ, pare sa fie cea mai bine structurata culegere. Iar rezolvarile sunt „aur curat”. Cu siguranta anul acesta voi reusi! Am un „instructor” foarte iscusit!
 

Laura T.
Laura T., profesoara, Iasi

Punct ochit, punct lovit!
 
Daca aveti dubii asupra targetului acestei lucrari, ar fi bine sa stiti ca ea se adreseaza profesorilor de limba romana si profesorilor suplinitori  care-si doresc sa devina titulari prin participarea la acest examen.
 
In concluzie, daca va doriti sa treceti cu brio examenul de titularizare in prima sesiune 2019, mai precis etapa in data de 19 iulie 2019, folositi cu incredere aceasta culegere! Contine materiale conforme programei de examen prevazute de M.E.N., puse special  in formatul utilizat la testele de examen!
 
Cele 25 de modele de teste expuse, insotite de propriile rezolvari pentru obtinerea punctajului maxim va ofera:
explicatii complete si amanuntite
comentarii si justificari
exemple extrem de utile aprofundarii materiei
 
Acestea va ajuta sa beneficiati de antrenament:
concentrat
corect 
eficient.
Acum aveti TOTUL pentru reusita sigura la examenul de titularizare!
 
Comandati acum exemplarul dvs. din culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare din 2019 – proba scrisa! Va ofera ponturi valoroase privind:
 
structura eseului
importanta reperelor eseului
dezvoltarea abilitatilor de argumentare si analiza
utilizarea limbajului literar
respectarea normelor de exprimare, de ortografiere si punctuatie
subtilitati de metodica
relatia dintre elementul de continut ales si competenta specifica vizata
 evidentierea unei metode adecvate formarii/dezvoltarii competentei specifice alese, mentionand un avantaj si un dezavantaj al acesteia etc.


Comandati acum exemplarul dvs. din culegerea Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare din 2019 – proba scrisa!
 
Asadar, daca vreti sa reusiti, investiti acum o suma modica pentru pregatirea dvs. Specializata: doar 68.25 lei (TVA inclusa)!  Pentru cei cu adevarat interesati, pretul este REDUS cu 30% de la 97,50 lei (TVA inclusa)!! Economisiti astfel 29.25 lei! 
 
 
Titlu: Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de titularizare din 2019 – proba scrisa

Suport lucrare: tiparit 
Continut: 25 de teste rezolvate 
Pret: 68.25 lei (TVA inclusa)
Mod de comanda: prin intermediul formularului de mai jos 
Livrare: prin curier 
 Succes maxim! Ana Rusu,
Coordonator editorial
Divizia Invatamant Rentrop&Straton
 
P.S.: ATENTIE! S-a stabilit deja data examenului: 19.07.2019! Mai dispuneti de circa 5 luni de pregatire sustinuta! Culegerea de teste specializate propusa va ajuta sa acordati atentia necesara pregatirii si trecerii cu brio a examenului dvs. de titularizare!
 
C.D.

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 150 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna martie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 150 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale si de marketing.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.